Välinepäivitystä!

Varoitus! Päivitys sisältää tuotesijoittelua! 🙂

Meidän perheen pyöräilykalusto on kokenut talven aikana merkittävää parannusta, minkä seurauksena pyörät ovat muuttuneet a) huomattavasti kevyemmiksi ja b) toimivimmiksi. Viime viikolla saimme vihdoin ja viimein pyörät koottua ja säädettyä valmiiksi. Urakka oli ihan kohtuu suuri ja aikaa vievä, koska kummallakaan meistä ei ole kokemusta pyörän kokoamisesta ihan alusta asti. Kaikki uudet osat on kuitenkin nyt kiinni pyörissä, ja koeajon perusteella lopputuloksena on kaksi melkoisen hienoa polkutykkiä.

Seuraavaksi pientä kuvakollaasia ”uusista” pyöristä:

Voimansiirroksi päivittyi Sramin X0 2×10, josta Tiinalla on välityksenä 26/39 ja Reimalla 28/42. Sramin osasarja onkin täydellinen, sillä myös pakka ja jarrut on X0:aa. Muutos vanhaan kokoonpanoon on uudet välitykset, joista meillä ennen oli 3×10. Muutos on tuonut tosi paljon lisää toimivuutta, sillä 3×10 voimansiirtoa oli vaikea säätää ja lisäksi kolmas eturatas oli täysin turha.

Ehkä suurin uudistus on kuitenkin pyörien keuloissa, jotka ovat tätä nykyä DTSwissin XCR 100 Race hiilikuituisella kaulaputkella. Keulat on sekä toimivammat, että huomattavasti kevyemmät kuin edeltäjänsä, minkä kyllä huomasi polulla ajaessa välittömästi. Myös vanhat satulat meni vaihtoon ja tilalle löytyi RCZ:n hiilikuituiset Race satulat. Enpä olisi koskaan uskonut, että pelkkä hiilikuituläpyskä voi olla noin toimiva satula! Ei hierrä, kierrä eikä paina, eikä satulassa ole siis minkäänlaisia pehmusteita! Suosittelen lämpimästi, hintaakin on huomattavasti vähemmän kuin monilla super pehmustetuilla nahkapäälysteisillä satuloilla!

Tässä siis lopputulema. Lisäksi uutta on pyörissä ZTR:n Alpine vanteet RCZ:n navoilla. Renkaina on Schwalben Racing Ralphit litkutettuna, minkä vuoksi sisäkumeja ei enää tarvita. Jos joku vielä ajelee sisäkumien kanssa, niin voidaan kyllä lämpimästi suositella tätä vanne-rengas yhdistelmää. Viime kesän kokemuksella ei enää olla sisäkumihommiin palaamassa. Lisäksi pyörään on vaihdeltu kaikkea muuta pientä kivaa, kuten pinkkejä jarrulevyn ruuveja ja satulaputken kiristimiä sekä valkoiset vaijerin kuoret RCZ:ltä.

Tämän muutoksen jälkeen täytyy olla tosi tyytyväinen siihen, että päädyttiin kolme vuotta sitten alun perin tilaamaan nämä Canyonin Lux MR rungot. Vaihtoehtoja oli muitakin, mutta millään muulla merkillä ei olisi samalla rahalla saanut näin huippuhyviä runkoja. Nyt runko oli niin hyvä, että siihen pystyi ja kannatti lähteä rakentamaan uutta kokoonpanoa. Jos oltaisiin päädytty johonkin muuhun vaihtoehtoon, olisi edessä ollut todennäköisesti kokonaan uuden pyörän osto. Lisäksi täytyy kyllä lähettää lämpimät kiitokset Luxenbourgin suuntaan RCZ Bikeshopille, sillä ilman kyseisen liikkeen apua tämä muutos ei olisi ollut missään nimessä mahdollinen!

Nyt alkaakin jo aika kovasti poltella kesän kisoihin testaamaan pyörät tositoimissa. Vielä vähän aikaa joutuu tosin kisa-ajoa oottamaan, mutta onneksi täällä Rovaniemen korkeudellakin pääsee jo poluille treenaamaan!

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: