Kona Dream Builds – Honzo CR

Tälle vuodelle kokosimme meille molemmille kokonaan uudet Honzot!

Honzohan on ollut meidän luottopyörä Alpeille ja Norjan hiekkatieralleihin jo usean vuoden ajan. Nyt vanha musta luottorunko lähti kiertoon, kun Kona teki 2020 vuodelle aivan järkyttävän hienon uuden Honzo rungon Rust Purple värissä! Tämän pyörän väristä ei vaan voi saada tarpeekseen!

Itse rungossa ei ole tapahtunut värin lisäksi mitään muutoksia. Mitä sitä loistavaa jäykkäperän geometriaa turhaa muokkaamaan. Tämä pyörää kiipeää kevyesti, laskeutuu vakaasti ja ohjautuu jämäkästi. Honzolle tyypillisesti teknisessä maastossa unohtaa välillä kokonaan ajavansa jäykkäperäisellä pyörällä. Ihan loistava pyörä alppirinteiden lisäksi myös kotoisille poluille!

Tämän pyörän tärkein yksittäinen muutos vanhaan nähden on Sramin Eagle AXS päivitys. Vaikka vanha vaijerivetoinen Eaglekin on toiminut meillä moitteettomasti, niin silti uusi AXS pääsi yllättämään! Asennus ja säätäminen oli kertakaikkisen vaivatonta, ja osasarjan toiminta on moitteetonta. Parin viikon testailun jälkeen ollaan jo niin tottuneita AXS:n kontrollerin kevyeen tuntumaan, että normaali Eaglen liipasin tuntuu vaivalloiselta käyttää. 😀 Jos tästä pitää väkisin joku heikkous keksiä, niin se on se, että pitää muistaa ladata akkuja…

Voimansiirron lisäksi bluetoothilla toimii nykyisin myös Reverb AXS hissitolppa. Hissitolpassa ero vaijerivetoisen ja sähköisen version välillä on vielä suurempi kuin voimansiirrossa. Vaijerivetoiset tolpathan toimii hyvin silloin kuin ne toimii hyvin. Mutta eipä sen vaijerin tarvi olla paljoa mutkalla niin sitten on ongelmia. Ja mikään ei ole niin ärsyttävää kuin hissitolppa, joka valuu koko ajan alaspäin tai jää jumiin ylös.. Tämä Reverb tuntuisi toimivan uskomattoman hyvin! Ja olihan se asentaminenkin tietysti vaivatonta, kun kaikki se vaijerisäätö jää pois.

Uusi tuttavuus tässä pyörässä on Ultimate USE:n tanko ja stemmi. Eipä näitäkään voi kuin kehua. Kevyitä ja hyvännäköisiä osia! Muutaman vuoden tauon jälkeen meillä on flättitanko, ja molemmilla on lähtenyt myös tangosta vähän leveyttä pois. Tiinalla on nyt 700mm ja Reimalla 740mm tanko. Stemmit on Konan ideologian mukaan lyhyitä, Tiinalla 40mm ja Reimalla 50mm.

Vanteisiin ja renkaisiin ei olla tehty mitään muutoksia. Vanteina jatkaa WTB:n Ci24:set ja renkaina WTB Rangerit. Luotettava ja monitoiminen yhdistelmä melkein maastoon kuin maastoon. Mitäpä sitä hyvää vaihtamaan!

Satulana jatkaa niin ikään WTB:n Koda! Satula on yleensä silloin hyvä, kun siihen ei tarvitse juuri kiinnittää mitään huomiota. Meille tuli ihan ensimmäiset Kodat pari vuotta sitten viikkoa ennen Offroad Finnmarkin 300km kisaa. Ensitestin jälkeen satula tuntui niin hyvältä, että uskallettiin ottaa se käyttöön vuorokauden mittaiseen kisaan. Sillä reissulla ei ollut kerta kaikkiaan mitään ongelmaa satulan kanssa, eikä ole ollut sen jälkeenkään.

Innolla odotetaan, että päästäisiin testailemaan tätä pyörää ihan kisatoimissa! Valitettavasti jo tässä vaiheessa kaikki tämän kesän jäykkäperäkisat alkaa olla peruttu. Tällä pyörällä piti ajaa muun muassa Alpentour, Reistadrittet ja Lavkarittet, ja ne on jo kaikki yliviivattu kalenterista. Toivottavasti nyt edes jossain päästäisiin kesän aikana starttamaan.

Jos haluat tutustua meidän Dream Builds Honzoon tarkemmin, löydät tarkat speksit täältä. Konan Honzo mallista ja Honzon ideologiasta löydät lisätietoa täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: