Offroad Finnmark 2017 ennakko

Täällä sitä ollaan taas Altassa! Tänään klo 19 Suomen aikaa starttaa tämän vuoden Offroad Finnmark 300!

Tämä on kisa, jota olemme odottaneet vuoden päivät. Siitä asti tätä on odotettu, kun auton nokka kääntyi viime kesänä Hammerfestin sairaalasta kohti Saariselkää. Meillähän on Offroad Finnmarkista surullisen kuuluisa saldo; kaksi osallistumiskertaa, kaksi keskeytystä. Toivottavasti tänä vuonna todellakin kolmas kerta toden sanoo…

Meidän edellisistä seikkailuista Finnmarksviddalla voi käydä lukemassa täällä ja täällä. Ensimmäisenä vuonna oltiin ihan naurettavan huonosti valmistautuneita kisaan, mutta päästiin kuitenkin 250km asti. Toisena vuonna oltiin valmistauduttu hyvin ja valmiita kisaan, mutta seikkailu päätyikin jo ensimmäisellä etapilla Tiinan loukkaantumiseen.

Tänään mennään taas, ja toivottavasti nyt olisi vähän tuuriakin mukana. Kaiken pitäisi ainakin olla kunnossa. Kunto on hyvä, ja pyörät on kunnossa. Reima on vetänyt oikein varman päälle, ja huoltanut ja säätänyt kaiken mitä nyt pyörissä säädettävissä on. 🙂 Menopelinä meillä on itseoikeutetusti Konan täysjoustoiset Hei Hei Supremet.

Edessä meillä on varmasti harvinaisen märkä 300km Finnmarksviddalla. Täällä on ollut erittäin myöhäinen kevät ja lumet lähti tunturista vasta kesäkuussa. Heinäkuun aikana on ollut lämmintäkin, mutta viimeiset pari päivää on tullut vettä oikein kunnolla. Eli maasto on märkää, ja jokien ylitykset on varmasti todella syviä ja virtaisia. Mutta siitä mennään läpi, mistä pitää mennä.

Kisaa voi seurata livenä järjestäjän GPS-seurannan kautta. Eli jos jollakulla ei ole ihan äärimmäisen hyvää syytä nukkua ensi yönä, niin sitten kannattaa valvoa ja seurata meidän etenemistä viddalla! Joukkueen nimihän on tietenkin Team Bioracer Suomi ja meidän numero on 333. Maaliin meitä voi odotella huomenna alkuillasta – toivottavasti siis alle 24h ajassa.

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: