Kolmas kerta toden sanoo?

Sinne meni! Nimittäin ilmoittautuminen vuoden 2017 Offroad Finnmarkiin!

Täältä löytyy Offroad Finnmarkiin tähän mennessä ilmoittautuneet joukkueet. Ja sieltähän löytyy jälleen myös Team Bioracer Suomi, eli me! Olisikohan numero 333 joku enne tulevasta? Jokohan päästäisiin kolmannella kerralla maaliin asti ja vieläpä ihan ehjänä?

Ensimmäisenä vuonnahan me tehtiin ihan kaikki mahdolliset rookie virheet mitä tuollaisessa 300km haastavassa maastokisassa voi tehdä. Jotenkin kuitenkin ihmeen kaupalla päästiin 250km asti, mutta siihen tyhjeni kropan voimavarat ihan totaallisesti. Kisakertomus siitä matkasta löytyy täältä.

Tänä vuonna valmistauduttiin sitten ihan huolella koetukseen, ja yritettiin huomioida ihan kaikki mahdollinen ja mahdoton valmistautumisessa. Toinen yritys loppui kuitenkin ennen kuin ehti oikeastaan alkaakaan, ja sen reissun kertomuksen voi käydä lukemassa täältä.

2017 meillä on vakaa aikomus ajaa maaliin tämä 300km pitkä raastava maastokisa. Sen verran ollaan jo otettu tuntumaa (kuvainnollisesti ja ihan konkreettisestikin) Finnmarkin maastoon, että ihan pelkkä kisan läpiajo ei tule olemaan meidän tavoitteenamme. Teemme kaikkemme, että olemme mukana kisan kärkitaistossa ensi vuoden elokuussa. Siinä tavoitteessa meitä tulee auttamaan ihan tuliterät 2017 Konan Hei Hei Race Supremet, joihin pääsemme ottamaan tuntumaa ensi keväästä lähtien.

Kiitokset Bioracer Suomelle jo näin etukäteen Offroad Finnmark projektimme tukemisesta toisena vuonna peräkkäin! 🙂 Ja kiitokset Konalle siitä, että saamme jälleen allemme sellaiset pyörät, joilla näissä karkeloissa on mahdollista pärjätä!

 

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: