Tilannekatsaus

Nyt on taas ehtinyt kulua sen verran aikaa edellisestä kirjoituksesta, että on pakko tehdä jonkinnäköinen tilannekatsaus. Jos viime kirjoituksen aikaan kalenteri näytti marraskuun loppua, niin nyt eletään jo helmikuun alkua. HUHHUH. Uusia isoja juttuja on tapahtunut ainakin kaksi, nimittäin: SAARISELKÄ TRAINING ja KONA.

Saariselkä Training on meidän yritys, joka tarjoaa näin alkuun hieronta-, hiihdonopetus- ja opaspalveluita täällä kotikulmilla Saariselällä. Training on vähän enemmän Reiman hoteissa, mutta yhdessä tätäkin asiaa eteenpäin viedään. 🙂

KONA on sitten meidän uusi yhteistyökumppani, jonka ansiosta meillä on ensi kesänä aivan huippuhienot menopelit niin maastoon kuin maantiellekin. Aivan huippujuttu, että saatiin mukaan näin hyvä yhteistyökumppani, ja että ensi kesänä on alla kilpailukykyiset pyörät.

Uudet maastopyörät Kaunispään huipulla 🙂

 

Kisojen puolesta alkukausi on ollut huono, tai paremminkin sanottuna naurettavan huono. SM-kisat oli oikeastaan kaiken huvittavuuden surkuhupaisa huipentuma. Vantaan reissun jälkeen otettiin reilu viikko todella rennosti, mikä oli ilmeisen hyvä ratkaisu. Onneksi viime viikonloppuna päätettiin lähteä Norjaan hakemaan liukkaampia lumia ja parempia maastoja. Altan Kaiskuru tarjosikin aivan mahtavat kisamaastot, ja kun matkoina oli lähes suosikit, 15 ja 20km vapaata, oli mukava lähteä kisailemaan.

Tulokset olivatkin reilusti kauden parasta, mikä helpotti niin mieltä kovasti. Tulokset voi katsoa täältä. Toistan jo varmaan itseäni, mutta täytyy taas todeta, että kyllä norjalainen hiihtokulttuuri on vaan niin hienoa! Harvoin on piirinmestaruuskisoissa ollut noin hienot järjestelyt, kannustus, radat ja palkinnot. Noilla järjestelyillä olisi taas kevyesti järjestetty Suomessa SM-kisat! Ja hienoa on myös se, että meidät otetaan aina vastaan yhtä hienosti! 🙂

Muuten on ollut mukava treenailla koko kausi täällä Saariselän maisemissa. Joulukuu oli harjoittelun kannalta hieno, koko kuukauden oli sopivia säitä eikä pakkaset juurikaan häirinneet. Tammikuussa taas olikin kylmempää ja hiihtokelit oli tosi hitaat, kun uutta pakkaslunta sateli vähän joka päivä. Onneksi tällä viikolla on taas lauhtunut ja sääennuste näyttää myös jatkon kannalta todella kivalta. Latuhuoltoa ei voi moittia ollenkaan – ladut ajetaan joka päivä kellon tarkasti, ja ladut ovatkin loistavassa kunnossa. 🙂

 

Talvipyöräilyä Kaunispäällä! Nousee se pulkkarinne talvellakin! 🙂

Hienot hiihtokelit Kiilopään suunnalla!

 

Seuraavaksi suunta on Puolangalle FIS-hiihtoihin. Toivottavasti taas päästään yhtä iso harppaus hiihtovauhdissa eteenpäin!

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: