Uusi hieno ulkoasu!

Kuten ehkä huomaattekin, blogi on saanut uuden hienon ulkoasun! Kiitos siitä kuuluu meidän taitavalle ”webmasterille”! 🙂

Tähän aikaan vuodesta kalenteri näyttää jo marraskuun loppupuolta, mikä tarkoittaa sitä että kisakausikin on jo alkanut. Viime viikon Oloksen kisat meni samalla tavalla kuin yleensäkin – huonosti. Toivottavasti myös tänä vuonna kauden huonoimmat hiihdot tuli Oloksella, ja edessä olisi vain parempaa menoa. 🙂

Tällä viikolla vuorossa on kotikisat täällä Saariselällä. Latu miellyttää paljon enemmän kuin Oloksen latu, ja olosuhteetkin ovat täällä paljon paremmat kuin Oloksella, joten viikonlopun kisoja odotellaan innoissaan.

Hiihtokelit täällä on olleet aivan huippuluokkaa. Ensilumen latua täällä on noin 15km ja lisäksi tampparilla ajettua luonnonlumilatua on Kiilopäälle ja Kakslauttaseen asti. Eli latu ei hiihtämällä lopu kesken. 🙂 Väkeäkin on ihan mukavasti, niin mikäpä siinä on hiihtäjän hiihdellessä..

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: