Paluumuuttajia!

Blogi on elänyt syksyllä hiljaiseloa, minkä seurauksena muutama tärkeä uutinen on jäänyt täällä julkaisematta.

Olemme siis paluumuuttajia useammalla kuin yhdellä tavalla. Olemme vaihtaneet seuraa hiihdonkin osalta takaisin Inarin Yritykseen, ja tämän lisäksi olemme myös muuttaneet asumaan takaisin Saariselälle. Muuton ja seurakuvioiden lisäksi meitä on pitänyt kiireisenä muun muassa Tiinan gradun viimeistely ja valmistuminen Lapin Yliopistosta.

Sekä seuramuutto että asuinpaikan muutto ovat olleet isoja ja ennen kaikkea ILOISIA asioita. Viime aikoina kaipuu kotiseudulle on ollut kova, ja muutto takaisin tunturiin on ollut mielessä haaveista suurin. Vielä kun loppukesästä löysimme täältä tunturista täydellisen asunnon, oli muuttopäätös helppo tehdä. Nyt ollaan pari viikkoa täällä Saariselällä asustelleet, eikä Rovaniemelle kyllä tule ikävä. 🙂 Kyllä se on niin, että täällä tunturissa on vaan niin paljon helpompi hengittää.

Täällä Saariselällä on helppo hiihtäjän hiihdellä. Huippukuntoinen ensilumen latu kulkee käytännössä tuossa ihan vieressä. Hiihtokausi on pisin ja lumivarmin koko Suomessa, ja latujen huolto on huippuluokkaa. Kesällä kangaspohjaiset pyöräily- ja juoksupolut lähtee ulko-ovelta ja rullasuksillekin pääsee kotipihalta. Inarin kunta, paikalliset urheiluseurat ja yrittäjät tekevät hyvää työtä sen eteen, että meillä kuntalaisilla on Suomen parhaat olosuhteet liikuntaan ja kilpaurheiluun!

 

Tässä vielä pari viikkoa vanha kuva Saariselän säilölumiladulta!

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: