Voi kauhia….

..kun on ollut pitkä hiljaiselo täällä blogissa. Tauko kertoo siitä, että meillä on ollut suhteellisen kiireellistä tämä arki viime aikoina.

Tällä hetkellä ajellaan Kialla etelää kohti pian Lahden nurkilla. Tarkoituksena on ajella XCO:n SM-kisoissa Messilässä kilpaa ensi sunnuntaina, ja sitä ennen vietämme viikon täällä etelässä. Messilän XCO-rata onkin jo herättänyt älyttömän älämölön, koska se on joidenkin harrastajien mielestä teknisesti liian helppo. Tähän kun lisää, että rata sisältää Suomen mittakaavassa paljon nousua, pitäisi radan olla meille oikein sopiva.. 😉 Tänään olisi tarkoitus käydä Messilässä tekemässä treeni, joten sittenpä selviää millainen rata siellä on edessä.

Edellisen päivityksen jälkeen ollaan ehditty viettää aikaa Rovaniemellä ja lisäksi kolmen viikon leirillä Saariselällä. Selällä majoitumme uudessa Kelotähdessä, joka oli kyllä mielettömän hieno! Kaikki oli tehty viimeisen päälle hyvin ja sijaintikin on loistava. Kiitosta vain Ilonalle ja Jarkolle jälleen kerran!

Muutenkin leirillä pääsi oikein kunnolla käsiksi harjoitteluun. Ohjelmassa oli paljon pyöräilyä, rullalenkkejä ja jalkalenkkejä. Päästiinpä avaamaan myös suunnistuskausi Ivalossa ja Inarissa, ja tehtiin ensimmäinen rullahiihtotreeni pertsan rullilla magneettimäkeen. Ivalon urheilutalon mainiolla kuntosalilla tuli tottakai myös käytyä. Hyvä jakso siis kaiken kaikkiaan. Suunnistuksien myötä alkoi myös polttelemaan tunturisuunnistus, joka järjestetään tänä vuonna meidän kotikulmilla Saariselällä. Lähtö on kuulemma Kaunispäältä ja etukäteen julkaistujen karttapalojen mukaan radat kulkee meille varsin tuttuja notkoja ja tunturinhuippuja pitkin. Muutenkin tapahtuma osuisi meille ihan hyvälle viikonlopulle, jolloin oltaisiin muutenkin varmaan Inarin suunnalla, joten harkinnassa on startti tämän vuoden tunturiin. 🙂

Ollaanpa muuten tässä vaiheessa jo keretty poimia ensimmäinen 10kg hilloja pakkaseen. Ihan superaikaisin kypsyi hillat tänä vuonna, toivottavasti ei olisi vielä ehtinyt mennä yli ennen kuin palataan takaisin pohjoiseen. Tuo 10kg ei nimittäin vielä riitä lähellekään meidän talven tarpeisiin. 🙂

Näillä ajatuksilla kesää eteenpäin,

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: