Uusia (seura)kuvioita!

Joku on ehkä jo huomannutkin, että meidän seurakuvioissa on tapahtunut pyöräilyn osalta muutoksia viime kesän jälkeen. Nykyään pyöräilykisoissa nimen perässä lukee Mountainbike Team Inari-Saariselkä/Inarin Yritys!

Uuden seuran etsiminen ja suunnitteleminen on ollut meillä mielessä jo viime kesästä asti. Hakusessa meillä oli pieni ja kilpaurheiluhenkinen seura, jossa pääsisi itse vaikuttamaan omiin asioihin. Pitkään suunnitelmissa oli perustaa kokonaan uusi seura, mutta sen polun totesimme turhan kivikkoiseksi jo heti alkuunsa. Samalla meitä veti palavasti puoleensa paluu kotiseudulle Inariin. Onneksemme Inarin ja etenkin Saariselän alueella on nyt meneillään kova into maastopyöräilymatkailun ja olosuhteiden kehittämiseksi. Näin ollen toiminnalle löytyi suhteellisen nopeasti sopivat kumppanit.

Uuden seuran perustamisen sijaan päädyimme perustamaan Inarin Yritykseen uuden pyöräilyjaoston. Vanhoina yritysläisinä oli helppoa ehdottaa pyöräilyn liittämistä yrityksen toimintaan, ja olihan se mukavaa palata taas edustamaan kotikylää! Tutut ihmiset ja toimintatavat helpottavat toiminnan aloittamista huomattavasti! Myös Mountainbike Team Inari-Saariselkä syntyi inarilaisyhteistyön tuloksena, kun Inarin kunnan matkailua kehittävä Inari-Saariselkä Matkailu Oy lähti tukemaan toimintaamme. Olemme ylpeitä, kun saamme jälleen kantaa inarilaisia värejä kesän kisoissa!

Mountainbike Team Inari-Saariselän edesottamuksia pääsette seuraamaan tiimin virallisella Facebook-sivulla!

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: