Road tripille!

Jeijeijei! Taas on Kia pakattu kattoa myöten täyteen ja ollaan matkalla kohti pohjoista. Tällä kertaa reissu kestää pari viikkoa ja reitti näyttää seuraavalta: ROI-Saariselkä-Inari-Kilpisjärvi-ROI. Voisko kuulostaa enää yhtään paremmalta?

Ensimmäisenä vuorossa olisi muutama päivä hiihtoa Saariselällä, jonka jälkeen hiihdetään maakuntaviesti ja kultapullokisat Inarissa. Tekee varmaan ihan hyvää hiihdellä pari päivää Selällä ennen kisoja, koska Rovaniemellä ei ole ollut enää pariin viikkoon kunnon hiihtokelejä. Lunta olisi niinkin ollut, mutta kun vettä sataa taukoamatta ja tampparikuski on jääny jo kesälomalle(???), niin hiihdosta on enemmän haittaa ku hyötyä. Reima on käynyt Rovaniemelläkin jonkun verran hiihtämässä, mutta itse olen keskittänyt kaiken energiani viimeisten opintojen suorittamiseen. Takana on kahdeksan päivän putki, johon mahtuu yksi kolmenvartin juoksulenkki. En ihan heti muista, milloin olisin terveenä pitänyt yhtä pitkää treenitaukoa. Siitä taitaa olla useampi vuosi. Meillä ei ole yleensä ruukattu sen kummempaa ylimenokautta piettää, mutta kun olo on ollut koko kevään ihan vetämätön ja vielä opinnotkin painaa päälle, niin varmaan on ollut ihan viisas ratkaisu. Enpä vain olis osannu kuvitella kuinka jumiin itsensä saa lepäämällä.. 🙂

Maakuntaviestissä perjantaina hiihdämme Inarin joukkueessa, tottakai. Lueskeltiin Lapin Kansasta, että Posiolaiset meinasivat voittaa tänä vuonna, mutta kyllä me taidetaan olla tylyjä isäntiä ja korjata voitto kotiin perjantaina… 🙂 Kaikki jotka Inarin seudulla ovat perjantaina, niin ei muuta kannustamaan meidän porukka voittoon! Viesti alkaa klo 14 ja kestää arviolta puolitoista tuntia. Viestissä on kahdeksan osuutta, joten jännitystä riittänee ihan loppuun saakka!

Lauantain ja sunnuntain kisojen kohtalo selviää meidän osalta sitten viestin jälkeen. Voi olla, että jos hiihto on kamalan hankalaa, niin välttämättä emme hiihdä ainakaan molempina päivinä. Aika näyttää 🙂

Sunnuntaina kisojen jälkeen suuntaamme sitten Kilpisjärvelle! Jippii! Kilpiksen reissu on aina vuoden odotetuin leiri. Tämän vuoden reissu on jo kuudes vappu, jonka vietämme yhdessä Kilkpiksellä. Hangilla hiihto tunturimaisemissa on paras tapa lopettaa vanha kausi ja aloittaa samalla uusi. Samalla vältetään Rovaniemen pahimmat kurakelit, ja yleensä kun ollaan tultu tunturista niin Rovaniemellä on jo päässyt jalkasin metsään. Niin taitaa käydä myös tänä vuonna, siihen malliin tuli taivaalta vettä kotoa lähtiessä.

Näillä ajatuksilla kohti hiihtokauden viimeisiä kisoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: