Kotiviikonlopun antia

Olipa mukava olla pitkästä pitkästä aikaa viikonloppu kotona. Kelitkin ovat olleet ihanan keväiset: lämpötila nollan pinnassa ja auringonpaistetta. Viikonlopun ohjelmaan sisältyikin huippukivaa talvipyöräilyä, pitkä hiihtolenkki ja myös vähän vauhdikkaampaa hiihtoa. Kamera oli mukana pyöräilemässä, joten tässä vähän kuvasatoa Oukun talvipoluilta.

Kerrankin voi kehua Rovaniemeä jossain asiassa.. Ounasvaaralla on nimittäin tosi mukava verkosto talvipyöräilyyn soveltuvia polkuja. Kiitos kaupungin pohjustaman talvikävelyreitin ja koiranulkoiluttajien ja lumikenkäilijöiden tekemien polkujen.

Reima juhannuskalliolla, ei ollenkaan huono keli. 🙂

Yksi ehdottomasti hauskimmista pätkistä löytyy, kun suuntaa juhannuskalliolta näköalatornin kautta jätkänkynttilälle. Oikein nauratti lasketellessa, että mihinhän se itsesuojeluvaisto aina häviää, kun nousee pyörän selkään… 😀

 

Nauttikaa aurinkoisista kevätpäivistä! Nyt ei kannata nyhjätä sisällä. Ehtii sitä kotona kököttää sitte kesälläkin, kun sataa koko ajan vettä ja sillon ku ei sada niin joka paikka on täynnä sääskiä.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: