Muodikas blogipäivitys

Olen huomanut eri blogeja lueskellessani, että on tosi in esitellä blogissa oma koti ja sisustus noin niinkuin lifestyle-mielessä. Pysyäksemme muodin mukana, esittelemme nyt oman kotimme, joka varmaan jollakin tavalla kuvastaa meidän elämäntyyliä. 🙂

Lähdetään siis liikkeelle eteisestä. Meidän urheiluperheen eteisestä löytyy kenkiä – paljon kenkiä. On Alpinan monoja, erilaisia lenkkareita ja tottakai pyöräilykenkiä. Korista löytyy x-määrä hanskoja, pipoja ja huiveja kaikenlaisiin keliolosuhteisiin.

Eteisen vierestä löytyy makuuhuone, jossa on luonnollisestikin sänky ja yöpöytä – ja suksia sekä sauvoja. Eräs meillä vieraillut hiihtomies sanoikin kerran, että huomaa, että myös perheen emäntä on hiihtäjä.. Muuten ei suksilla olisi asiaa makuuhuoneeseen. 🙂 Onneksi tässä ei ole kuin ehkä viidesosa kaikista meidän suksista, pääasiassa hiihtokunnossa olevia lenkkisuksia, jotka eivät häkkivarastoon mahdu.

Olohuoneen nurkasta löytyy sitten meidän pyörät, sekä ajovastus, jonka avulla voidaan talvellakin treenata pyörällä. Ja olkkarin seinältä löytyy tottakai ylimääräiset vanteet, joille ei ole muualla tilaa…

Eli tällainen on meidän erittäin kompakti 40 neliön opiskelija kaksio. Voiskohan tätä tyyliä nyt sitten kuvailla sporttiseksi? Tästä asunnosta, kun joskus muutamme pois, niin uuden asunnon ensimmäinen vaatimus taitaa olla tilava varasto.. 🙂

 

Tiina&Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: