Leirielämää

Puolitoista viikkoa on vierähtänyt siitä, kun lähettiin kotoa. Sinä aikana olosuhteet täällä selällä on koko ajan parantuneet. Eilen illalla tuli taas 10cm uutta lunta aikalailla äkkiarvaamatta ja yllättäen. Tänään onkin sitten ollut koko päivän -20 asteen pinnassa pakkanen. Oikeastaan tässä Laanihovilla mittari ei näytä kuin vähän reilu -10, mutta heti kun laskee Kiilopäälle päin tuohon monttuun, niin siinä on sitten se -20. 🙂

Ihme ja kumma, ettei tuo pakkanen niin kylmältä tunnu. Eilen tosin tehtiin kova reeni ja silloinkin oli n. -10 ja kyllä se trikoissa vähän enemmän purasee kuin lämmittelypuvussa. 🙂 Tänään iltapäivällä käytiin tekemässä myös vapaan suksitestiä. Oikeasti tosi hyvä testata tämmösissä äärikeleissä, niin tietää sitten kisatilanteessa vähän suuntaa, että mikä suksi menee.

Muutenhan tämä leirielämä on ihan mahtavaa; reenin jälkeen saa aina kävellä katettuun ruokapöytään ja saunaki lämpeää joka ilta. 🙂 Tänä vuonna me ei ollakaan aiemmin oltu tällaisella ”täysihoitoleirillä” vaan usein miten ollaan kuitenkin itse kokkailtu. Tekee oikeasti tosi hyvää, että tässä kisakauden alla saa keskittyä itse asiaan, eli hiihtoon, eikä tarvi olla koko ajan kokkaamassa, tiskaamassa jne.

Nyt alkaa myös todellinen kisakauden avaus olla nurkilla. Sunnuntaina olisi eka oikea startti Saariselän FIS-kisoissa. Lähtölista oli kovaakin kovempi, miehissä on Venäjän ja Japanin parhaimmisto paikalla, eikä naistenkaan lista kovin kevyeltä näyttänyt. 🙂 Katsotaas miten meidän käy… Ilon kautta! 🙂

 

Lopuksi pieni kuvapläjäys aamupäivän pertsan lenkiltä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: