Ilon kautta!

Viime talvena ei urheilun puolesta paljon ilon aiheita meidän perheessä ollut. Ei siinä, etteikö huonojen suoritustenkin jälkeen voisi olla hyvällä tuulella. Varsinkin silloin, kun niihin on päivän selvä syy. Siksipä meidän teema on koko syksyn ollut ja tulee koko talven olemaan ilon kautta.

Monissa varsinkin kovissa harjoituksissa onkin kerennyt jo huomaamaan kuinka suuri merkitys hyvällä mielellä on. Kyllähän se meno rupeaa puutumaan ja hapot hiipii jalkoihin, kun niitä koko ajan odottaa. ”Nyt alkaa tuntua huonolta, tää menee taas ihan perseelleen” vaikuttaa suoritukseen vähän erilailla kuin ”Eihän tämä tunnu missään, täähän menee hyvin”.. Siinä vain helposti käy niin, että kun on vaikeaa, on vaan niin pirun helppoa tarttua niihin epäonnistumisiin. Sitten kun niitä tulee paljon(niin kuin meille viime talvena) tulee siitä semmonen kierre, että oksat pois. Ja pohjalla ollaan…

Täytyy myöntää, että kyllä siinä jonku aikaa kesti, että tämän kierteen sai käännettyä positiiviseksi. Se vaati totaalisen pysähdyksen huhtikuussa Rukan suomen cupin jälkeen. Kolme viikkoa aika lailla täyttä lepoa, mikä on meille enemmän kuin harvinaista. Tämän jälkeen Teneriffan kaksi viikkoinen leiri käänsi suunnan pikkuhiljaa raiteilleen, ja siitä asti ollaan menty parempaan suuntaan. Kesän muutamat pyöräkisat jo näyttivät, että toivo elää ehkä sittenkin. 🙂

Tänään saatiin lisää iloisia uutisia, sillä Ivalon apteekki lähti mukaan tukemaan pientä tiimiämme. Tervetuloa! Meidän tilanteessa kaikki apu on äärimmäisen tärkeää, ja tällaiset uutiset ovat aina todella hienoja.

Nyt lähdemme nauttimaan Laanihovin saunan lämpöisistä löylyistä. Huomenna onkin tiedossa kovaa otatusta leirikisan muodossa, joten rentoutuminen taitaa olla tarpeen… 🙂

 

Nyt täytyy kirjoittaa pieni jälkihuomautus.. Eskelisen ilta-auton kuljettaja päätti heti alkuun testata meidän ilon kautta -teeman toimivuutta. Oltiin ilalla yhdeksän aikaan Tunturihotellilla vastassa autoa, ja siellä oli meille odotettu Normarkin paketti. No kuskihan päätti ajaa suorilta Saariselän ohi, eikä pysähtyny vaikka yritettiin sille viestittää. No ajeltiin sitte illan päälle Ivaloon 30km hakemaan pakettia. Eipä meillä olis muutakaan tekemistä perjantai-illalle ollu… 🙂 Niin joo, ja kyllä se teema loppujen lopuksi piti…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: