TALVI!

Edellisen päivityksen jälkeen ollaan siirrytty 700km pohjoisemmaksi, Vuokatin lumettomasta syksystä Saariselän talveen. Laanihovin vakkarihuone 604 odotti meitä samanlaisena millaiseksi sen viikko sitten jätettiin.. 🙂

Ja ei voi, kun sanoa, että hieman on mukavampi hiihellä täällä ku Vuokatin jauholaarissa ja ruuhkassa. Tykkilatua on nyt Saariselkä-Laanila, kisalatu Kaunispään rinteessä, suksien testauspaikka Allirinteessä + 10.10 avattu säilölumilatu hisseiltä kappelille ja takas. Joku sanoo, että se tekis yhteensä 14km, en jaksa alkaa laskemaan pitääkö paikkaansa.. 🙂 Lisäksi luonnonlunta on sellainen 20cm ja vapaalla pääsee ainakin Kiilopäälle ja kuutamoladun ympäri. Naarmuja ei tullut suksiin luonnonlumellakaan, vaikka onhan se vielä vähän pehmeä, kun on vasta kelkalla pohjattu. Ei toki vielä puoleksikaan yhtä pehmeä ku Vuokatin kisabaana. 🙂 Ja olihan muuten KIVAA hiihtää ku ei tarvinu koko ajan olla ohittamassa tai ohitettavana ladulla. Tais tulla Laanila-Poroaita välillä eilen kokonaiset kolme hiihtäjää vastaan… 🙂

Kisakausi tuli tosiaan avattua Vuokatissa sunnuntaina. Siitä ei vielä kovin paljoa kerrottavaa ole.. Muuta kuin sen voi sanoa, että ei siinä kauheasti järkeä ole hiihtää kilpaa lokakuussa. Ajankohtaan nähden hiihto oli kuitenkin ihan ok menoa. Enemmän johtopäätöksiä kunnosta voi ehkä tehdä parin viikon päästä Saariselän kisojen jälkeen tai viikkoa myöhemmin Oloksen jälkeen.

Nyt pitää lähteä voiteluhommiin, että pian voi lähteä kokeilemaan latua myös pertsalla.

 

Tiina ja Reima

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: