7 – 12 – 1

Näin taas ensimmäinen viikko Saariselällä tuli ja meni. Viikon saldona olisi kuusi treenipäivää, joihin mahtui tällä kertaa 12 harjoitusta, sekä yksi lepopäivä.

Seuraava harjoitus onkin sitten jo hiihtoharjoitus. 🙂 Toivottavasti mahdollisimman hyvissä keleissä. Täytyy kyllä sanoa, että sään herra ei ole ainakaan helpottanut ladun tekijöiden urakkaa, sillä vettä on tullut taivaalta aika tasaiseen tahtiin, ja vain yhtenä yönä on ollut pakkasta. Loppuviikosta kelit näyttäisivät suopeammilta, mutta epäilen, että ennen sitä joudutaan jo paikkaamaan ensimmäisenä päivänä tehtyä baanaa. Onneksi paikkalunta pitäisi nyt olla reilunlaisesti, joten ohuimmat kohdat saataisiin kuitenkin parannettua.

Eilen käytiin vielä hiihtämässä rullilla hisseille vievää pyörätietä, jossa huomenissa pitäisi jo olla reilu puolimetriä lunta asvaltin päällä. 🙂 Aika hyvä rullailubaana tässä lähialueella onkin: uutta hyvää asvalttia, reilusti nousua ja alamäetkin sellaisia, että juuri ja juuri uskaltaa laskea alas. Eilisellä kierroksella pituutta oli noin kuusi kilometriä, nousua/korkeuseroa noin 100m ja maisemat, hyvät niinkuin aina. 🙂 Parasta, että ennen viimeiselle kierrokselle lähtöä pystyi näppärästi käydä laittamassa saunan päälle kämpällä. Matkaa pyörätieltä etuovelle kun on noin 50m. 🙂

Huomenna olisi sitten ohjelmassa lepoa, niin että jaksaa heti ensimmäisenä rynnätä ladulle keskiviikko aamuna. 🙂

 

Tiina ja Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: