Lunta suksien alle!

Hihii! Tänäaamuna, kun lähdettiin viikon pitkälle lenkille koettiin kiva ylläri. Tarkoituksena oli tehdä noin kolmen tunnin vaellus jalkaisin. Alkuun suunnattiin FIS-latupohjaa pitkin hisseille ja sieltä ylös Iisakkipäälle. Ja mitä me nähtiinkään?!

No siellähän oli kauhakuormaaja töissä lumikasalla ja kolme kuorma-autoa kuljettamassa ketjussa lunta ladulle! Jippii, kohta pääsee oikeille suksille! On sitä odotettukin, varsinkin kun tänä vuonna ei päästy lähtemään Ramsauhun. Harmi vain, ettei sää ole ihan niin viileä mitä toivoisi. +2 olis parempi kuin tämänhetkinen +5, mutta eiköhän me tämänkin kanssa selvitä. Varsinkin, kun lumikasa on tänä vuonna ilmeisesti säilynyt viime vuotta paremmin. Toivottavasti kaikki muukin menee hyvin, nimim. aina ei ole ihan putkeen mennyt.. 🙂

Muuten kaikki vaikuttaisi menevän hyvin eteenpäin, so far so good. Lähemmä tästä kohta iltahölkälle ja samalla tsekkailemaan kuinka ahkeria työmiehet ovat tänään olleet.. 😉

 

Tiina ja Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: