Sääntö nr. 1:

Pysy terveenä…

 

Tähän aikaan vuodesta terveiden treenipäivien merkitys korostuu. Tuntuu, että alkutalven huippukuntoon pääsemiseksi on eri valmentajilla jos jonkinlaisia treenejä, joita ehdottomasti kannattaisi tehdä.. Mutta jos joku on selvää, niin se, ettei kunto parane vällyjen alla nokka punaisena makoillessa. 🙂 Eli terveenä pitäisi pysyä.. Kaiken hyvän lisäksi kaikenlaisia pöpöjä tuntuu olevan kovasti liikenteessä. Tähän asti kaikki on kuitenkin mennyt todella hyvin. Sen jälkeen, kun toukokuun alussa lopetin antibioottikuurin, ei kummallakaan ole ollut mitään ongelmia; yhtään treeniä ei ole tarvinnut jättää väliin tai kesken flunssan tai muiden vaivojen takia. Tässä vaiheessa kannattaa varmaan koputtaa puuta..

Monen vuoden kokemuksella ollaan todettu, että hyvä tapa välttää sairastumista, on pysyä poissa sellaisista paikoista, joissa on paljon ihmisiä, ja etenkin paljon urheilijoita. Siellä, missä on ihmisiä, on pöpöjä. 🙂 Tässä yhteydessä kuulostaa hyvältä, että seuraavan kuukauden aikana ei tarvitse käydä yliopistolla/ramkissa kuin korkeintaan kerran kirjastossa. Reiman koulunkäynti kun muutenkin vaikuttaa aika rajulta hommalta… En tiiä, mitä ne siellä urkalla tekee, mutta mies tuntuu aina olevan mustelmilla kouluviikkojen päätteeksi. Jos se ei olis noin iso poika, niin vois luulla, että se on koulukiusattu… 😉

Reilun viikon päästä saadaan muuten myös lunta suksien alle! Kivaa! 10.10. Avataan Saariselälle säilölumenlatu, ja me ajateltiin ottaa pieni varaslähtö ja suunnata tunturiin jo huomenna. 🙂 Toivotaan, että säät viilenisivät ja päästäisiin hiihtämään kuulaassa syyssäässä vesisateen sijaan. Ihan ”laiskottolemaan” ei kuitenkaan voi lähteä, vaan laukkuun pakataan mukaan kaamea kasa gradu-aiheista iltalukemistoa. Saas nähä, mitä siitä sitte tulee..

Ai niin, ja ennen Saariselkää olis edessä Pyhätunturin testijuoksi. Voiei ja jes.

 

Tiina

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: