5 X Pyhä!

Taas on tovi jos toinenkin kulunut edellisestä päivityksestä. Tässä välissä meillä molemmilla on ehtinyt alkaa opiskeluhommat ja ollaan vietetty aikaa mm. Pyhän rinteillä.

Viimeisen kahden viikon aikana ollaan tosiaan tehty viisi harjoitusta Pyhä-tunturilla. Joka reenissä kyse on ollut tehokkaamasta harjoituksesta: sauvarinteestä, juoksutehosta tai rullahiihtointervalleista pyörätien nousuun. Pyhän sauvarinne on tunnetusti Suomen paras laatuaan. 🙂 Oikeasti siellä on useampikin erilainen rinne mistä valita, mutta hyvän niistä kaikista tekee hyvä nurmialusta, vaihteleva jyrkkyys ja riittävä pituus/korkeusero. Yhdelle vedolle nousua tulee rinteestä riippuen jopa 290m, mikä on ihan hyvin Suomen olosuhteisiin.

Pyhän reenit on organisoitu niin, että viikot ollaan oltu kotona Rovaniemellä ja tehty vähän kevyempää reeniä. Viikonloppuisin ollaan majailtu Sodankylässä ja tehty kovemmat reenit Pyhällä ja kevyemmät Kommatin hienoilla poluilla. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka autoilukilometrejä tällaisella järjestelyllä tulee jonkin verran, on harjoitukset olleet todella tuottavia ja mukavia. On se vaan ilma raikkaampaa tunturissa, ja ruskan värit on kyllä ollut todella hienot! Vielä kun säät ovat suosineet, niin tuntuu kyllä siltä, että viime aikaiset treenit on menny hyvin pankkiin! Samalla myös pääkoppa on saanut kaivattua tuulettumista! (Sitä kun Rovaniemi ei tarjoa…. :))

Nyt on todennäköisesti edessä pari kokonaista kotiviikkoa, ja seuraava varma reissu on lokakuun toisella viikolla, kun Saariselän ensilumen latu avataan. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä lumelle pääsy poltteleekin jo kovasti, ja kohtahan se kisakausikin jo starttaa.. Huhhuh.. 🙂

Näitä kelejä odotellessa…..

 

Tiina ja Reima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: