Valintoja

Niinhän se on, elämä on valintoja ja joka paikkaan ei vaan voi revetä.

Saariselkä MTB:n jälkeen takki oli aika tyhjä, niinkuin kovin monesti on silloin, kun jonkin asian eteen on nähnyt kovasti vaivaa. Pää oli aika tyhjä samoin kuin kroppakin. Viime viikko oli myös aika kiireinen opiskeluviikko, kun Reimalla oli lähijakso ja minullakin paljon kouluhommia rästissä. Viivytettiin päätöstä Luoston kisoista viimeiseen asti ja perjantaina todettiin, että ei mitään järkeä lähteä kisoihin. Päätös oli oikea. Aivan turhaan sitä väsyneenä lähtee ajamaan pikkukisoja. Väsyneenä loukkaantumisriskikin on suurempi ja kyllähän sen tietää, ettei se kulku olis ihan huikeaa ollu. 🙂 Sen sijaan viikonlopun aikana kertyi muutamia litroja mustikoita pakastimeen ja sai nukuttua kertyneitä univelkoja pois. Hyvä viikonloppu siis.

Kunto tuntuu kuitenkin hyvältä, joten joihinkin kisoihin sitä piti päästä. Näinpä lähdemme viikonloppuna Vuokattiin maratoonia ajelemaan. Siitä on muuten aika kauan, kun ollaan Vuokatissa käyty muuten kuin läpikulkumatkalla. Ihan hauskaa käydä siellä etelässäkin. 🙂 Tämä oli hyvä ratkaisu, koska lauantaina odotettavissa on kohtalaisen kova kisarata ja kovatasoisia kisakumppaneita. Tähän ikään mennessä on saanu kaappiinsa ihan riittävästi erinäköistä mitalia ja pokaalia, ja niiden takia ei enää viitti yksiäkään kisoja kiertää. Näinpä Pohjois-Suomen mestaruuskisat Pyhä/Luostolla eivät sen suuremmin houkutelleet.. 🙂 Sen sijaan hakusessa on kovia kisoja, joista saa jonkunlaisen käsityksen siitä missä mennään. Reimahan sai viestiä ajovauhdistaan jo Saariselällä väsyneenä kilpaillessaankin, kun varsinkin lauantaina pystyi vastaamaan kisakumppaneidensa menoon. Minulla ei sen sijaan sellaista mahdollisuutta ollut ainoana osallistujana naisten elitessä ja sain ajella molempina päivinä rauhassa mukavuusalueella. Toivottavasti lauantaina pääsee kiusaamaan itteään oikein kunnolla. 😉

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: