Ei mitään uutta Saariselän taivaan alla..

Niin, taas on treeniviikko takana ja vuorossa lepopäivä. Samalla tahdilla on menty kuin edeltävätkin viikot. Hyvinhän täällä edelleen viihtyy, ei siitä pääse mihinkään.. 🙂

Viikonloppuna ajeltiin Saariselkä MTB:n reittejä, ja todettiin että viime vuotinen Palopään lasku oli kulunut aika huonoon kuntoon talven ja kesän aikana. Onneksi löysimme uuden tosi kivan reitin, joka oikeastaan oli paljon parempi kuin alkuperäinen. Oikeastihan tällä alueella ei ole ongelma löytää hyviä reittejä, vaan enemmänkin valita kaikista hienoista vaihtoehdoista paras kokonaisuus. Ollaan tässä pyöritelty tuleville vuosille jos vaikka minkälaista reittivaihtoehtoa mielessä. Tulevaisuudessa voikin olla hyvin todennäköistä, että reitti muuttuu.. Jäämme odottamaan.. 🙂 XCO-reitin kohtalo alkoi tämän päivän Lapin Kansaa lukiessa surettamaan. Inarin kunnan välkyt päättäjät olivat näköjään ahneuksissaan kaavoittaneet reitin ympäristön, eli koko nykyisen etelärinteen, hissien tien ja rinteiden välin, mökkitonteiksi. 🙁 Kohta tämä Saariselkäkin on varmaan yhtä tukkoon rakennettu turistirysä kuin esim. nimeltämainitsematon länsinaapurimme. Hope not..

Treenit menivät tälläkin viikolla edelleen hyvin, vaikka jouduttiinkin pyrähtämään maanantaina hammashoitolan kipupolilla. 🙂 Tässä vielä kuva viikonlopun maastopyöräilylenkiltä.

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: