Saariselkä: Week X

Taas on viikko selällä vierähtänyt. En nyt ole oikein pysyny laskuissa monesko viikko tämä oli, mutta väliäkö sillä. 🙂

Jatketaan nyt edellisten päivitysten linjalla.. Jos edellisellä viikolla oli kököt treenikelit, niin tällä viikolla onkin sitten ollut sitä parasta mahdollista priimaa. Lämmintä +15/+20 ja kuivaa sekä aurinkoista – tästä ei enää treenikelit parane. Onneksi iltasanomat povas seuraavaksi kahdeksi viikoksi pelkkää vesisadetta, joten tämä jutun aihe ei todennäköisesti lopu ihan vielä. 🙂

Niin ja sitten siihen suunnistukseen. 😀 Tällä kertaa se olin mie, joka löysi rastit kohtalaisen hyvin(lue: ei yli 5min pummeja) ja Reima pööpöili vähän missä sattuu.. Olin mie melko yllättyny, kun Reima yhtäkkiä juoksi minut kiinni jossain kymmenennen rastin tietämillä, vaikka oltiin yhtä aikaa lähdetty. Maalissa meillä jäikin eroa vain 39s Reiman eduksi! Suunnistuksen jälkeen käytiin jättämässä talviturkit Ivalo-jokeen. Ei muuten ollu lämmintä vesi, mikä ei tietenkään ole mikään ihme kun ottaa huomioon että vielä edellisenä yönä oli käynyt pakkasella. Lapin kesä! <3

Itse treeniviikko olikin sitten tosi kova. Keskiviikon viimisellä lenkillä olikin sitten jo aikalailla puhti pois, ja kun siihen vielä päälle nukkui yön huonosti niin tänään on ollut melkoinen koomapäivä..:I Positiivista on se, että Reiman pyörään tuli vihdoin ja viimein uudet eturattaat ja se saatiin taas ajokuntoon. Täytyy kyllä sanoa, että harvinaisen hidasta ja huonoa palvelua saatiin. Ei uskois, että noin pienen osan saaminen voi olla noin hiton hankalaa ja hidasta. Tämän hidastelun seurauksena päätettiin jättää SM-kisatkin väliin – kisat tulee niin nopeasti vastaan ja pyörä oli poissa pelistä kokonaiset kaksi viikkoa.. Onneksi ne ei kuitenkaan kesän viimeiset kisat ole. 🙂

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: