Ratamestarointia ja intervalleja!

Viime viikkoina treenien ohella olemme kartoittaneet Saariselkä MTB Weekendin reittejä. Nyt reitit alkaa olla kasassa, ja täytyy sanoa että olemme niihin tosi tyytyväisiä. 🙂

Edelliseen päivitykseen viitaten on pakko vaan todeta, että eihän ne rastit löytynyt. 😀 Tai siis minä pummasin oikein urakalla ja Reima vähän vähemmän. Mutta siis aivan mielettömän hienot maastot on kyllä Koppelossa, ja aivan järjettömän jyrkkiä vaaran rinteitä tuli kiikuttua. Ylhäällä olis sitten voinut vaan istahtaa kiven nokkaan kattomaan sitä järjettömän komeaa maisemaa, joka sieltä isolle Inarille aukeaa. WAU! Sen verran jäi pummit kaivelemaan, että ens tiistaina on pakko lähteä ottaan ittestä revanssi paltokankaalle ja kattoa, että onko sitä tosiaan ihan nooooin huono suunnistaja. 🙂

Tämän viikon ohjelma on aika tehopainotteinen: intervalleja, intervalleja, intervalleja! Kivaa, mutta rankkaa. Tänä aamuna käytiin tykittelemässä tehoja tuoreella Saariselkä XCO:n reitillä. Oli kyllä tosi kivaa, saa kääntää ja vääntää pyörää ihan tosissaan. 🙂 Laitoin tuonne galleriaan kuvia molemmilta XCO ja XCM reiteiltä. Pitää lisäillä niitä sitä mukaa, kun tulee napsittua. 🙂

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: