Saariselkä: Week 2 – Ensilumi! :)

Hihii! Tänään herättiin valkoiseen aamuun tunturissa! Lunta oli kertynyt paikoin sellainen 1-2cm. Kivaa! Olis toki saanut tuonkin sateen sataa 4kk päästä. Nyt siis tilataan 20cm lunta 28.9, KIITOS!

Näin siis meni toinenkin treeniviikko tunturissa. Viikko aloitettiin kevyesti pitkällä pyörälenkillä, pituutta kertyi sitten 94km, aikaa meni aika lailla tasan 10h. Oltiin kateltu viime kesästä asti kartalla, että tuo polku tuossa joen rannassa vois olla tosi ajettava. Siis vois olla….. Tuttua reitissä oli ekat 30km ja viimiset 50km. Ja siinä välissä oli sitte 15km, joka tosiaan olisi_voinut_olla_ajettavaa. Vaan eipä ollut. Kalliota, rakkakivikkoa, suota ja tosi hienoa kangaspolkua, jossa 50m välein iso kelohonka yli kaatuneena. 🙂 Sitä 15km väliä jumpattiinkin sitten se nelisen tuntia. Mutta siis tarkennukseksi, että kivaa oli anyway. Kiva sää, hienot maisemat ja hyvä huumori. Kotona sitten väsytti ihan lahjakkaasti ja Pirtin porohampurilainen isolla kokiksella maistui aikas kivalle… 🙂

Muut viikon reenit oli sitten vähän lyhkäsempiä. 🙂 Perusreeniä: rullahiihtoa, juoksua, voimaa ja pari teholenkkiä. Tänään käytiin päivämutkin Rovaniemellä hakemassa postit ja hoitamassa vähän muita juttuja. Tänään tosiaan oli myös lumi maassa, joskin se nyt iltaan mennessä on sulanut pois. Toivottavasti ei mennyt hillat kuitenkaan! Nyt sitten vielä huomenna lepoa ja lauantaina aloitetaan seuraava treeniviikko. 🙂 Sitä ennen huomenna pukataan pystyyn OPP:n toiminta täällä Inarin päässä. Toivottavasti paikalle tulisi mahdollisimman paljon pyöräilyn ystäviä!

Tässä vielä kuva lauantain reissulta..

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: