Uusia kuvia galleriassa!

Rovaniemellä hiihdetään vielä! Galleriassa kuvia Ounasvaaralta kansiossa Talvi 2011-2012!

 

Kilpisjärven reissu peruuntui ainakin tältä erää huonojen kelien vuoksi. Kilpiksellä hiihdon suola on ainakin meille hankikelit. Teräshangilla hiihto on vain niiiiin hienoa. Lempipaikkamme Norjan ja Ruotsin puolella mm. Pältsän ja Paraksen maisemissa ja toisaalta Haltin ympäristössä ovat kaukana huolletuista reiteistä, eikä niille ole asiaa ilman kunnon hankia. Tällä hetkellä hankia ei Yliperällä ole eikä niitä ihan lähiaikoina ole tulossakaan. Sääennuste lupaa reilusti pakkasasteita ja lumisadetta. Toisinsanottuna Kilpparilla on vielä talvi. 🙂 Täällä Rovaniemellä sen sijaan hanki kantaa aamulla aikaisin, joten päätimme tällä kertaa jäädä tänne hiihtämään. Toki jos säät jatkuvat yhtä talvisina vielä muutaman viikon saatamme hyvinkin ajella Kilpikselle hiihtämään vielä toukokuun puolen välin jälkeen Teneriffan leirin jälkeen. Olisi tietysti hienoa päästä tänäkin keväänä Kilpikselle, mutta aika näyttää. Säänherra päättäköön..

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: