Ei tuu kevättä…

…ilman Kultapullokisoja…

Tai niin mie ainaki oon aina luullu. 🙂 Niinhän se näyttää silti kevät kovalla vauhilla tulevan, vaikka kotikylän kisat jäävätkin tänä vuonna väliin. Täällä Rovaniemellä on tänään lähes 10 astetta lämmintä, lumi sulaa silmissä ja henk.koht. suosikkini maantiepöly leijuu ilmassa. Olen hiihtänyt Kultapullokisoissa 10-12 vuotiaasta asti joka vuosi, eikä muistaakseni yhtään vuotta ole jäänyt väliin. Se tarkoittaa siis sitä, että yli 10 vuotta olen jo kilpaillut Juutuanvaaran hienoilla baanoilla huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Reimalla on sairastumisen takia jäänyt ainakin kerran Inarin ”karnevaali” väliin, mutta hänkin on ihan nuorimmista sarjoista alkaen Inarissa hiihtänyt. Mukava tapahtuma joka tapauksessa on kyseessä ja harmittaa ihan mahottamasti, ettei siellä tänä vuonna viivalle pääse. Olen kuitenkin sen tänä vuonna oppinut, että puolikuntoisena ei ole kisaladulle mitään asiaa, piste.

Inarin kisojen väliin jäänti ei onneksi kuitenkaan tarkoita sitä, että pitäisi jäädä tänne pölyiseen kaupunkiin tomuttumaan viikonlopuksi. Huomenna pakataan Kia ja suunnataan kohti kauden perinteisintä, parasta, mukavinta ja odotetuinta (vielä jotain superlatiivejä?) leiriä. Auton keula osoittaa siis pohjoiseen ja suunta on Kilpisjärven hangille. Lähes kahden viikon (pakko)levon jälkeen alkaa olla jo treeni-intoa kertynyt mukavasti. Toivotaan siis auringon paistetta ja teräshankia. Jos kelit on suotuisat on ohjelmassa myös niin ikään perinteiseksi muodostunut yönyli vaellus Haltille. Nostalgiaa! 🙂

 

Tiina

 

PS. Alla kuva Kilpikseltä viime vuodelta. Noista keleistä ei oo helppo pistää paremmaksi. 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: