LEPOviikko

Otsikon mukaisesti oli viime viikko lepoviikko ihan kirjaimellisesti. Mie en käyny kertaakaan lenkillä (jos 20min suksentestausta ei lasketa), enkä muista koska moinen olis viimeksi tapahtunu.. 🙂

Uudemman mykoplasma-diagnoosin jälkeen totesin, että täysi lepo on nyt paikallaan. Päätös tuntuu olleen oikea, sillä nyt olo on jo huomattavasti parantunut. Reima on käynyt vähän hiihtämässä, mutta Rovaniemellä on ollut sen verran märät kelit, että lenkit ovat jääneet aika lyhyeksi.

Viime viikon aikana toukokuun ohjelmakin meni aika lailla uusiksi. Kilpisjärven reissu jäi toki mukaan ohjelmaan ja sinne lähdemme todennäköisesti viikonlopun aikana, jos ei mitään ihmeempiä tapahdu. Toivottavasti sääennuste olisi pielessä ja saisimme lumisateen sijasta kantohanget ja auringonpaistetta. 😉 Vanhan suunnitelman mukaan Kilpisjärven jälkeen olisi ollut suunnitelmissa 2-3 viikkoa rospuuttokelejä ja maantiepölyä. Ne vaihtuikin yllättäen kahden viikon äkkilähtöön Teneriffalle. Ei paha vaihtokauppa ollenkaan… Mukaan lähtee myös perheen Canyonit, joten saamme maastopyöräkauden kerralla kunnolla liikkeelle. Takapihan lumikasan perusteella maastopyöräily Rovaniemellä ei ole vielä viikkoihin ajankohtaista, joten reissu tulee sopivaan saumaan. Näin rikkonaisen kauden jälkeen on mukava saada harjoituskausi kunnolla alulle jo toukokuussa, ja eiköhän se kunnolla lähdekin liikkeelle tällä ohjelmalla. Vaihto Kilpisjärven hangilta Teneriffan aurinkoon tapahtuu parissa päivässä, jotenka kontrasti tulee olemaan melkoinen.

Kevätterveisin Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: