Mykoplasma – taas

Eli niinhän siinä kävi, että pöpö on taas kropassa. Ei voi muuta sanoa kun, että onpa ihmeen sitkas bakteeri.

Onneksi nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että voin rauhassa levätä lääkekuurin ajan ilman mitään painetta kilpailuista tai treeneistä. Ja onneksi tauti vaivaa tällä kertaa vain minua, eikä myös Reimaa. Nämä huhtikuun kaksi viimeistä viikkoa olisi joka tapauksessa olleet pyhitetty levolle, joten siinä mielessä mitään vahinkoa ei ole päässyt tapahtumaan. Eniten tässä harmittaa se, että täällä Rovaniemellä on edelleen metri lunta ja aivan mahtavassa kunnossa ladut, enkä mie pääse hiihtämään. Olen lohduttanut itseäni sillä, että toukokuun alussa pääsee Kilpisjärvelle hiihtämään ja siellä muuten on hiihtäjän hyvä hiihdellä. 🙂 Sitä odotellessa siis…

 

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: