Kausi ohi

Enpä olisi uskonut tätä omasta suusta kuulevani, mutta sais kyllä jo nämä tämän talven lumet sulaa…

Tammikuussa, kun kuulin mykoplasma-diagnoosistani, moni sanoi minulle, että taitaa olla kausi ohi. Nauroin heille, että ”ehei, onhan keväällä vielä hyviä kisoja jäljellä..”. Vaan oikeassahan he olivat. Toipuminen vei kauan. Eikä me taideta olla vieläkään ihan terveitä. Oireita on edelleen ja kilpahiihto on sanalla sanoen toivotonta. Keuhkot ei toimi pätkän vertaa ja lihaksista on kaikki voimat poissa. Eilisen Suomen cupin kisan jälkeen oli pakko puhaltaa peli poikki. Nyt on edessä sairaslomaa ainakin kaksi viikkoa ja ihan ensimmäiseksi suuntaamme lääkärin puheille. Nyt on tärkeää selvittää, ettei kropassa enää ole mitään akuuttia tulehdusta päällä, ja hoitaa kaikki vaivat kuntoon ennen uuden harjoituskauden aloitusta. Jos kaikki menisi nyt putkeen, niin uusi harjoituskausi pääsisi alkamaan perinteisesti 1.5. Kilpisjärven hangilta terveenä, hyvä voimaisena ja motivoituneena! Tällä hetkellä olo ei ole mitään noista kolmesta.

Tämän kaksi viikkoa aiomme käyttää tervehtymisen lisäksi ensi vuoden kuviota selvittelemällä. Moni asia on vielä auki ensi kautta silmällä pitäen. Halu urheilla ja kilpailla on kova, mutta jos edellytyksiä ammattimaiseen valmistautumiseen ei ole, niin en tiedä kuinka paljon järkeä on laittaa itsensä likoon..

 

Kevätterveisin Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: