HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Hyvää pääsiästä kaikille!

Kylläpä sattu mahtavat kelit tälle pääsiäiselle! Aurinko paistaa ja lunta täällä Rovaniemen seudulla on vielä metrin verran. Perjantaina ja lauantaina kävimme Alatorniolla ja Pellossa hiihtämässä kilpaa. Alatorniolla mokailtiin vähän suksen kanssa ja näin ollen otettiin suksella kivasti takkiin. Pellossa ei sitten vain jaksanut hiihtää. Kunto on mykon jäljiltä sellainen, että yhden hyvän hiihdon voi tehdä, mutta seuraavana päivänä ei enää jaksa hiihtää kilpaa. Elimistö ja erityisesti keuhkot eivät jaksa palautua yhdessä yössä seuraavaan kisaan. Tämä on tässä kevään mittaan tullut hyvinkin selväksi. Se saattaakin muuttaa muun muassa Suomen cupin finaali viikonlopun ohjelmaa niin, että siihen ei viestihiihtoa meidän osalta mahdu. Aika näyttää..

 

Tässä muuten kuva Kiilopäältä viime pääsiäiseltä. Ei ollu kummosemmat kelit silloinkaan.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: