Etelän matka!

Paistaahan se aurinko vihdoin risukasaankin. 🙂 Eilisissä Muurolan hiihdoissa saldoksi meidän perheelle tuli voitto ja toinen sija.

Vaikkei kisat ihan yhtä kovatasoiset kuin aiempina vuosina olleetkaan, oli miesten sarjassa kuitenkin ihan kova kilpailu voitosta. Tiina voitti naisten sarjan ja sai palkinnoksi ”etelänmatkan” eli lahjakortin matkatoimistoon. Kaksi sarjavoittokin oli kohtalaisen lähellä, kun Reima oli toinen häviten voiton noin 20 sekunnilla. Kaiken kaikkiaan on kivaa, että hiihto alkaa pikku hiljaa tuntua normaalilta. Lauantain hiihdot olivat jo ihan ok tasoa, mutta paras lyönti vielä puuttuu. Onneksi kisoja on kuitenkin vielä jäljellä, joten eiköhän niitä hyviäkin hiihtoja ehdi vielä tulla!

Ps. Kuten ehkä joku on jo huomannutkin löytyy Tiina nykyään tulosluettelosta nimellä Tiina Idström… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: