Lähtö lähenee!

Syksy etenee huimaa vauhtia, ja niin vain huomaamatta vaihtui syyskuu jo lokakuuksi. Samalla kisakausi lähenee ja odottava jännitys mielessä lisääntyy. Viime viikon vietimme jo tutuksi tulleessa leiripaikassa Äkäslompolossa. Leirin teemana oli rullahiihto, johon Ylläs tarjoaa mahtavat olosuhteet. Harjoitukset olivat jo teho painotteisia, minkä vastapainoksi teimme matalatehoisia vaelluksia Ylläksen tunturimaisemissa. Viikko oli kaikin puolin mukava ja onnistunut.

 

Tällä hetkellä vietämme kevyempää treeniviikkoa kotona Rovaniemellä, jonka teemana on minun osalta ollut kandi. 🙂 Tässä hiihdon ohessa opiskelutkin ovat edenneet ihan mukavasti ja nyt tänä syksynä onkin jo edessä kanditutkielman teko. Sen verran kuitenkin kalenteri näyttää kiireiseltä, että pysyäkseni kandin työn aikataulussa, olen karsinut kaikki muut opinnot minimiin. Jonkin verran pitää potkia itseäni takamukselle, jotta työ valmistuu deadlineen mennessä. Onneksi Reima on tässä korvaamaton apu, siis eteenpäin potkimisessa. 🙂

Ensi viikon teema puolestaan taitaa olla asioiden hoito. Ensimmäinen Ramsaun leirimme (ikinä!!) lähestyy kovaa vauhtia, ja vielä jonkin verran on asioita hoitamatta ennen lähtöä. Ohjelmassa on ainakin pyörien vienti Sodankylään talvihoitoon, pakkaamista ja tietysti hyviä treenejä. Täytyy varmaan myös käydä apteekista pahoinvointilääkettä (Tiina + lentokone = huono yhtälö), vaikka unilääkkeet voisivat ehkä tehdä minun lentokokemuksesta vieläkin paremman… 🙂

Hyvää syksyn jatkoa!

Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: