Syksyä kohti!

Taas alkaa olla kesä paketissa tältä vuodelta. Meidän perheen osalta kesä meni hyvin: molemmat ollaan oltu suurinpiirtein terveinä koko kesän, eikä harjoituksia ole sairastelujen vuoksi jouduttu jättämään väliin. Muutenkin ollaan menty suunnitelmien mukaan ja kunto tuntuu hyvältä!

 

 

Edellisen päivityksen jälkeen olemme osallistuneet muutamiin maastopyöräkisoihin, joista hienoimpina on jäänyt mieleen Lavkarittetin 68km Pohjois-Norjassa ja viime viikonlopun Saariselkä MTB Maratonin 38/76km Saariselällä. Molemmat olivat erittäin hienoja ja rankkoja tapahtumia, ja samalla myös oikein hyviä harjoituksia. Nousuakin sai molemmissa kisoissa kiikkua ihan reilusti, Saariselällä täydelle kahden kierroksen matkalle kertyi lähes 1600 metriä kokonaisnousua! Saariselän kisa oli hieno ja onnistunut, ja ensi kesän suunnittelu on jo käynnissä! Nyt maastopyöräilykausi alkaa olla meidän osalta pulkassa, sillä päätimme jättää Maratonin SM-kisat tällä kertaa väliin. Kisat olisivat olleet Tampereella, ja tässä vaiheessa syksyä päätimme vaihtaa pitkän kisamatkan hyvään treenijaksoon. Syyskuussa on kuitenkin jo aika kääntää katseet talveen ja hiihtotreeneihin! Mennyt pyöräilykesä jätti kuitenkin mielettömän hienoja muistoja ja intoa ensi kesään!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: