Terveisiä Kilpisjärveltä!

Viikon Kilpisjärven leiri alkaa olla puolessa välissä. Jos on Kilpiksen maisemat kevättalvella kauniit, niin on ne kyllä hienot kesälläkin. Leiriresidenssikin on yhtä mukava kuin aina; tutuksi tulleessa sängyssä uni maistuu ja saunan löylyt on yhtä hyvät kuin aina ennenkin. Urheilullinen anti on keskittynyt viime viikkoisesta tehoharjoittelusta palautumiseen pitkien maastopyöräily ja kävelylenkkien sekä loikkien parissa. Nousumetrejä täällä kertyy lenkille helposti 500, joten harjoitusmaastot on kohillaan. 🙂

 

Kaikkia voimia ei kuitenkaan kannata ennen viikonloppua tuhlata, sillä lauantaina edessä on maastopyörä maraton Norjan puolella. Nousumetrejä on odotettavissa sielläkin, sillä ensimmäisen 20km aikana noustaan merenpinnasta yli 800 metriin. Kilpailun taso on kansainvälisesti kova, kun mukana on Norjan MC-edustajia niin maastohiihdosta kuin maastopyöräilystäkin. Jäämme odottamaan…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: